Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Boule voor het goede doel


Beste leden van Cloeck & Moedigh,

Donderdag 26 januari 2023 organiseren wij, 4 studenten van de Hogeschool Rotterdam, een jeu de boules-toernooi. Dit toernooi organiseren wij voor een goed doel, de Thorax Foundation van het Erasmus MC. Deze foundation strijdt voor een wereld zonder hart- en longziekten.
In het Erasmus MC doen ze wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekten. De onderzoeks-projecten dragen bij aan vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van diagnostiek en behandeling van hart- en longziekten.
Het toernooi vindt plaats op het terrein van de jeu de boule vereniging. De start is om 19:00 uur en het zal uiterlijk om 23:00 uur afgelopen zijn. De inschrijvingen gaan via een lijst die in het clubhuis zal hangen vanaf 29 december. De kosten zijn €3,00; betaling vindt plaats op de dag van het toernooi.
LET OP: neem contant geld mee voor de inschrijving en een loterij! De lootjes zullen €1,50 kosten. Alle opbrengsten gaan naar de Thorax Foundation. De consumpties worden geregeld door de vereniging en de opbrengst is ook voor de vereniging.
ER ZIJN MAXIMAAL 36 PLEKKEN VOOR HET TOERNOOI! VOL=VOL

Met vriendelijke groet,

Jarno Thijssen, Sander van der Wulp, Sebastiaan van Netten en Lando van Duijn